Background Image

Tombolă Inter Broker

Ofera sanse de castig clientilor/potentialilor tai clienti prin tombola BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group


Cand?

In perioada 01.08.2016 – 31.01.2017, BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group lanseaza ‘’Tombola dedicata produsului de Asigurare Accidente Persoane’’ pentru potentialii clienti precum si clientii care completeaza un talon de participare.

Ce beneficii ai?

  • Iti oferim un instrument util pentru fidelizarea clientilor tai – o sansa in plus la un castig oferit prin aceasta tombola.
  • Posibilitatea de a interactiona cu potentiali clienti 
  • Faciliteaza cunoasterea produsului de Asigurare de Accidente Persoane de la BCR Asigurari de Viata prin kitul de tombola pe care regasesti informatii esentiale si utile.

Cui se adreseaza?

Tuturor clientilor sau potentialilor clienti INTER Broker, care completeaza talonul de participare la Tombola.

Ce pot castiga clientii tai?

  • 10 premii lunare a cate 150 de Ron   in cazul in care castigatorul nu a achizitionat si o Asigurare Accidente Persoane de la BCR Asigurari de Viata (in perioada tombolei) sau 300 Ron in cazul in care castigatorul a achizitionat si o Asigurare Accidente Persoane de la BCR Asigurari de Viata (in perioada tombolei).
  • MARELE PREMIU un city break de doua persoane in valoare de 6500 Ron – participa la aceasta extragere doar cei care au achizitionat produsul de Accidente Persoane de la BCR Asigurari de Viata.

Ce trebuie sa faci?

  1. Invita-ti clientii/potentialii clienti sa participe la Tombola BCR Asigurari de Viata prin completarea talonului de participare si prezinta-le produsul de Asigurare Accidente Persoane de la BCR Asigurari de Viata.
  2. Pana pe data de 5 a fiecarei luni trimite toate taloanele inregistrate in luna precedenta, la sediul central INTER Broker pentru extragerile lunare /marea extragere.
  3. Urmareste extragerile pe site-ul www.bcrasigviata.ro

Daca ai nelamuriri sau doresti mai multe informatii, suna la +4021 206 90 40*


*apelabil la tarif normal din orice retea nationala sau internationala in intervalul 09:00 - 17:00 de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale